Рецепт приготування «золота рибка»
Інгредієнти:
  • Маойнез "Провансаль"
  • риба (минтай
  • тріска
  • пікша)
  • сіль
  • 1 яйце
  • рослинне масло
  • панірувальні сухарі.
Чистимо рибу, ріжемо на шматочки. У страву розбиваємо яйце його і збиваємо виделкою. Додаємо яйце майонез (за співвідношенням 1:1). Шматочки риби солимо, обвалюємо спочатку в майонезі з яйцем, а потім у панірувальних сухарях і на гарячу сковороду. Риба виходить відмінна, навіть минтай.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 264 | Теги: риба, яйце
Всього коментарів: 0
avatar