Рецепт приготування «суп з білих грибів з макаронами»
Інгредієнти:
  • 1
  • 5 літра води
  • 100 г сушених грибів
  • 100 г макаронів
  • моркву
  • корінь петрушки
  • цибулина
  • 2 ст.л. масла
  • 4 ст.л. сметани
  • сіль.
Сушені гриби промити, залити водою, вимочити, потім додати решту воду і варити гриби до готовності. Бульйон процідити, покласти в нього дрібно нарізані і обсмажені в маслі моркву, петрушку, цибулю, а також макарони і варити до готовності. У готовий суп покласти нарізані гриби. Подавати суп зі сметаною.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 200
Всього коментарів: 0
avatar