У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 291-300
Показано матеріалів: 291-300
Інгредієнти: 4 великі жирні оселедці; склянку винного оцту; 250 г цукрової пудри; 2 цибулини середнього розміру; 1 шматок хріну; 1 скибочка імбиру; 1 чайна ложка гірчичних зерен; 1 невеликий лавровий лист. Акуратно почистити оселедець, зняти шкіру, кожну оселедець розділити навпіл і вийняти кістки. ... |
Інгредієнти: 1 кг оселедця (можна копченої) 05 кг ріпчастої цибулі масло рослинне. Оселедець очистити від шкіри і кісток, нарізати філе товщиною 1 см, цибулю нарізати кільцями (півкільцями). Покласти в літрову банку шар оселедця, шар цибулі. Укладати щільно. Зверху залити рослинне масло до країв банки. Годин на 5 поставити селедь... |
Інгредієнти: 1 шт. свіжа (свіжоморожена)оселедець 6 шт. чорного перця горошком 2-3 лаврових листа 1/2 склянки цукру 1 стакан крупної солі Оселедець укласти в трилітрову банку, додати спеції, залити водою. |
Інгредієнти: 1 велика оселедець 1 черства міська булка або 1 /3 міського батона 1 цибулина 1 яблуко перець за смаком 2 ст.л. оцту 3 ст.л. соняшникової олії 1 яйце 1 ст.л. зелені. Оселедець, якщо вона дуже солона, вимочити у воді протягом 3-4 годин, міняючи воду. Очистивши від нутрощів, голови,... |
Інгредієнти: Помідори 4 шт. яйця 2 шт. майонез сіль мелений перець(чорний) крабові палички 1 маленька упаковка. Зварити яйця круто. Зрізати верхівки помідорів і вийняти м'якоть. Дрібно нарізати крабові палички. Дрібно покришити яйця і перемішати з паличками. Додати майонез, сіль і перець - за смаком. Отриманим салатом нафарширувати помідори.... |
Інгредієнти: 200г кальмарів 1 цибулина 1 морква 2 ст.л. рослинного масла 1-2 свіжих огірка 1 ст.л. оцту 2 часточки часнику зелень сіль мелений червоний перець. Філе кальмарів відварити в підсоленій воді (варити не більше 5 хвилин), остудити,нашаткувати соломкою, цибулю і морква також нашаткувати соломкою, залити киплячим олією і дати... |
Інгредієнти: 150 г філе оселедця (солоне) 1 кисле яблуко 1 велика цибулина сік лимона Філе оселедця порізати маленькими шматочками і укласти на дно селедочниці (це перший шар). Зверху оселедця - натерте на крупній тертці яблуко і третій шар- (він же і останній) цибуля. Цибулю порізати кільцями і обдати... |
Інгредієнти: 1 пачка сиру 1 банку печінки тріски можна додати сіль і спеції за смаком Печінка і сир перемішати до однорідної маси, додати спеції. Отриману масу мазати на хліб. |
Інгредієнти: 100 г лосося100 г апельсини зі шкіркою 20 г гірчиці 10 г кропу і 5 г солі. Лосось замаринувати в прокрученных через м'ясорубку разом з кірками апельсинах і залишити на холоді на 12 годин. Потім очистити від апельсинової маси, намазати гірчицею, рубаним кропом і залишити на холоді ще... |
Інгредієнти: Філе лосося на шкірі - 1 кг сіль - 50 г цукор - 15 г коньяк - 100 грамів і пучок кропу. Перед засолкою з риби необхідно видалити всі кісточки, тоді вона буде легко і акуратно різатися. Зробити це можна пінцетом. Коли видалені кістки, філе потрібно натерти сіллю... |