Рецепт приготування «капуста морська»
Інгредієнти:
  • 200 г морської капусти
  • 0
  • 1 чайної ложки червоного перцю
  • 1 зубок часнику
  • 1 чайна ложка аминодомо (маленькі білі кристалики продаються на базарах корейцями в дрібній розфасовці)
  • 1 чайна ложка соєвого соусу
  • 100 г курячого філе
  • 0
  • 5 чайної ложки приправи "хмелі - сунелі" або аналогічна пряність
  • 2 столові ложки рослинної олії.
Морську капуспу розмочити (2-3 години), ретельно вимити і нарізати шматками довжиною сантиметрів 10-15, скрутити трубочкою і нарізати тонкими кружками, промити і обсмажити на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. У підготовлену капусту додати приправи і подрібнений часник, залити соєвим соусом і тушкувати хвилин 5. Відварену курку або індичку виделкою нарвати на волокна і додати до капусти.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 206 | Теги: приправи, капусти
Всього коментарів: 0
avatar