У категорії матеріалів: 491
Показано матеріалів: 281-290
Показано матеріалів: 281-290
Інгредієнти: Щука свіжа на 1-15 кг 4 головки ріпчастої цибулі 3 великі моркви 1 буряк 1 куряче яйце 200-300 г черствої булки або батона 1/2 ч.л. солі 1/2 ч.л. цукру 1/4 ч.л. чорного перцю 3 ст.л. соняшникової олії 2-3 лаврових листа. Свіжу щуку, промити, почистити, відокремити голову і вийняти... |
Інгредієнти: 15 кг цільної риби 1 цибулина 1 морква 3 лаврових листа 1 чайна ложка перцю горошком. Для гарніру: 1 буряк 1 банку зеленого горошку 3 солоних огірка 1 банку маринованих грибів 4 картоплини. Для рибного філе: 1 ст. ложка желатину. Рибу очистити, випатрати, залишивши не відрізаними голову і... |
Інгредієнти: 400 г оселедця 3 ст. ложки рослинної олії 400 г яблук 4 варених яйця 100 г білого хліба 100 г ріпчастої цибулі 50 р зеленого цибулі Філе оселедця замочити в холодній воді на 1-2 години, потім пропустити через м'ясо-рубку або дрібно порубати ножем. Хліб замочити в холодній... |
Інгредієнти: 3 оселедця 4 картоплини 100г майонезу 1 варена морква 2 варені круто яйця зелень петрушки. "Родзинка" цієї страви в його оформлении.Разделать солону оселедець на філе без шкіри і кісток, дрібно порубати. Укласти на плоску тарілку у вигляді кола товщиною 5-8 мм. Варену картоплю нарізати дрібними кубиками і укласти... |
Інгредієнти: 8 яєць 1 банку печінки 1 цибулина 3 столові ложки м'якого масла. Відварити вкруту яйця, остудити і розрізати навпіл. Вийняти жовтки і змішати їх з печінкою і маслом. Головне все дуже добре перетерти в однорідну масу, додати зелень петрушки (дрібно нарізану) і ріпчасту цибулю. Зелень і цибулю нарізати... |
Інгредієнти: На тушку риби масою 1 кг (маса без кісток 400 г): 80 г хліба пшеничного 90 г молока або води 100 г цибулі 35 г масла 1/2-1 яйце 4 г часнику (1-2 зубця) зелень спеції сіль 100-200 г соус хрону. Рибу очистити, зробити кільцевий розріз шкіри голови... |
Інгредієнти: Тріска 1 ст. ложка перцю 1 часник 2 ст. ложки цукру 0.5 склянки соєвого соусу. Тріску очистити від шкіри, порізати і відбити. Кожен шматочок натерти перцем, часником, покласти шарами в каструлю, при цьому кожен шар посипати трохи(щіпка)цукром і поливати соєвим соусом. Поставити в холодильник(не в морозилку) на... |
Інгредієнти: 500 г мороженої скумбрії або пеламиди 250 г цибулі ріпчастої оцет чорний перець сіль соняшникову олію. Свіжоморожену скумбрію або пеламиду нарізати гострим ножем на тонкі пластини. Заправити все оцтом, олією, сіллю, чорним перцем за смаком. Подати до столу відразу ж, не давши рибі як слід відтанути. Не... |
Інгредієнти: Семеизайские мідії портвейн. Мідії потрібно віддерти від каменю, розвести багаття, покласти на нього шматок заліза і висипати мідії. Вони розкриються і через хвилин 10 порозовеют. От тоді їх можна брати і їсти. Полити портвейном. |
Інгредієнти: 3 оселедця 3 яблука 4 картоплини 1 буряк 3 яйця 200г м'яса 200г майонезу зелень помідори. Вже стільки раз обговорювалася тема оселедця "під шубою", але постійно ми для себе відкриваємо новенький рецепт. Ось і мені нещодавно попався раніше не зустрінутий рецептик оселедця "під шубою" з... м'ясом. Спробуємо? Дуже... |