Рецепт приготування «ікра баклажанна/кабачкова»
Інгредієнти:
  • Баклажани - 1 кг
  • морква - 0
  • 5 кг
  • цибуля - 3-4 великих головки
  • перець солодкий - 0
  • 4 кг
  • помідори - 0
  • 8 кг
  • масло рослинне - 0
  • 5-1 склянки.
Підготовка овочів: баклажани почистити, порізати кубиками 0,8-1 см, перець почистити (вийняти середину) і дрібно порізати соломкою (довжиною 1,5-2 см), моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати, помідори натерти або пропустити через м'ясорубку.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 219
Всього коментарів: 0
avatar