Рецепт приготування «зелені боби тушковані»
Інгредієнти:
  • На 750 г бобів - 5-6 пір'їн цибулі
  • 1/2 склянки соняшникової олії
  • 1 склянку води
  • 5-6 зубків часнику
  • по 3 ст ложки петрушки і кропу
  • 1 чайна ложка борошна
  • сіль
  • томати
  • лимон за смаком.
В каструлю кладуть дрібно нарізаний зелений лук, вливають олію, воду, підсолюють і доводять до кипіння. Опускають туди ж боби, нарізані великими шматочками, і варять на слабкому вогні до м'якості. Потім додають дрібно нарізані часточки часнику, зелень петрушки і кропу, розведену холодною водою борошно і, якщо необхідно, трохи гарячої води. Зверху укладають кружечками червоні томати або скибочки лимона. Тушкують до тих пір, поки не випарується вся вода. Подавати на стіл у холодному вигляді.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 5872 | Теги: води, часнику
Всього коментарів: 0
avatar