Рецепт приготування «солянка з домашньої птиці і дичини»
Інгредієнти:
  • 100 г гусака
  • 1 рябчика або куріпки сірої або куріпка білої або фазана
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г каперсів
  • 25 г маслин
  • 8 г оливок
  • 25 г томат-пюре
  • 10 г масла вершкового
  • 30 г сметани
  • 1 лимон
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • зелені
Це блюдо приготувати так само, як рецепт «Солянка збірна м'ясна», але використовувати замість м'ясних продуктів варену або смажену домашню птицю і дичину
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 468 | Теги: «солянка, 388
Всього коментарів: 0
avatar