Рецепт приготування «розсольник з гусячими потрохами»
Інгредієнти:
  • 125 г потрухів гусячих
  • 45 г петрушки
  • 30 г пастернаку
  • 15 г селери
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 30 г цибулі порею
  • по 20 г щавлю
  • шпинату та салату
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г масла вершкового
  • 75 г молока
  • 1 яйце
  • лаврового листа
  • перцю
  • зелені
Гусячі потрухи (голови, шийки, крильця) ретельно обпалити. Розрубати шийку на три-чотири частини, курчат - на дві частини. З голови вийняти очі, серце надрізати і видалити кров, шлунок розрізати навпіл. Потрухи обшпарити, промити холодною водою, залити гарячою водою або бульйоном (м'ясних або кістковим), покласти спецій (перець, лавровий лист), «букет» і варити при слабкому кипінні до готовності. Печінку зварити отдельно.Бульон процідити, через 15-20 хвилин зняти з поверхні жир і приготувати на цьому бульйоні розсольник так само, як і розсольник московский.Перед подачею голову гусака розрубати навпіл, шлунок, серце і печінку нарізати скибочками. Прогріті потрухи покласти в тарілку, додати суміш з яєць имолока, налити суп і посипати дрібно нарізаною зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: потрухи, розрубати
Всього коментарів: 0
avatar