Рецепт приготування «солянка з заварними галушками»
Інгредієнти:
60 г готових м'ясних продуктів (яловичина
мова
ковбаса бараняча або баранина копчена)
30 г цибулі ріпчастої
30 г огірків солоних
10 г масла вершкового
25 г томат-пюре
перцю
лаврового листа
зелені;для галушок: 20 г борошна
3 г масла вершкового
7 г яєць
30 г бульйону
Ріпчасту цибулю нашаткувати і спасерувати на олії, додати томат-пюре і продовжувати пасерування 5-8 хвилин. Солоні огірки, очищені від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками і змішати з пасерованою цибулею, вареними подрібненими м'ясними продуктами - яловичиною, мовою, баранячої ковбасою або копченої бараниною. Все це залити готовим процідженим м'ясним бульйоном, покласти перець, лавровий лист, сіль, борошняні заварні галушки і варити 5-10 минут.Подавать солянку зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню.