Рецепт приготування «солянка з заварними галушками»
Інгредієнти:
  • 60 г готових м'ясних продуктів (яловичина
  • мова
  • ковбаса бараняча або баранина копчена)
  • 30 г цибулі ріпчастої
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г масла вершкового
  • 25 г томат-пюре
  • перцю
  • лаврового листа
  • зелені;для галушок: 20 г борошна
  • 3 г масла вершкового
  • 7 г яєць
  • 30 г бульйону
Ріпчасту цибулю нашаткувати і спасерувати на олії, додати томат-пюре і продовжувати пасерування 5-8 хвилин. Солоні огірки, очищені від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками і змішати з пасерованою цибулею, вареними подрібненими м'ясними продуктами - яловичиною, мовою, баранячої ковбасою або копченої бараниною. Все це залити готовим процідженим м'ясним бульйоном, покласти перець, лавровий лист, сіль, борошняні заварні галушки і варити 5-10 минут.Подавать солянку зі сметаною і дрібно нарізаною зеленню.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 247 | Теги: томат-пюре, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar