Рецепт приготування «солянка грибна»
Інгредієнти:
  • 83 г білих грибів свіжих або 13 г сушених
  • 50 р цибулі ріпчастої
  • 30 г огірків солоних
  • 10 г каперсів
  • 25 г маслин
  • 8 г оливок
  • 25 г томат-порі
  • 10 г масла вершкового
  • 30 г сметани
  • 1 лимона
  • лаврового листа
  • перцю горошком
  • зелені
Підготовлені свіжі білі гриби зварити, промити і нашаткувати; відвар використовувати для солянки. Сушені гриби обробити і зварити так само, як при виготовленні грибного бульйону. Солянку можна приготувати з солоними грибами. В цьому випадку потрібно взяти 8 г сушених білих грибів і 40-50 г солоних грибів (білих, рижиків, груздів і ін). Солоні гриби ретельно промити і нашаткувати. В іншому грибну солянку приготувати так само, як і м'ясну збірну.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 348 | Теги: грибів, Скрытые функции
Всього коментарів: 0
avatar