Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Перші страви
Рецепт приготування «холодник білоруський»
Інгредієнти:
Буряк відварна середньої величини - 1 шт.
огірок свіжий - 2 шт.
2-3 яйця
зварених круто
цибуля зелена - побільше
кріп - побільше
сіль
столова ложка оцту
1 літр кип'яченої і охолодженої води
лід харчової
сметана - столова ложка на порцію.
Буряк і огірок натерти на крупній тертці, додати дрібно порубані яйця, нарізані зелену цибулю і кріп, залити водою, посолити, додати оцет. Розлити по тарілках, заправити сметаною. Це можна порівняти з окрошкою, але набагато простіше приготування!
Категорія:
Перші страви
|
Додав:
nataliycom
(08.11.2014)
Переглядів:
232
|
Теги:
огірок
,
побільше
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити