Рецепт приготування «холодник білоруський»
Інгредієнти:
  • Буряк відварна середньої величини - 1 шт.
  • огірок свіжий - 2 шт.
  • 2-3 яйця
  • зварених круто
  • цибуля зелена - побільше
  • кріп - побільше
  • сіль
  • столова ложка оцту
  • 1 літр кип'яченої і охолодженої води
  • лід харчової
  • сметана - столова ложка на порцію.
Буряк і огірок натерти на крупній тертці, додати дрібно порубані яйця, нарізані зелену цибулю і кріп, залити водою, посолити, додати оцет. Розлити по тарілках, заправити сметаною. Це можна порівняти з окрошкою, але набагато простіше приготування!
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 232 | Теги: огірок, побільше
Всього коментарів: 0
avatar