Рецепт приготування «суп з локшиною і потрохами»
Інгредієнти:
  • 95 г потрухів домашньої птиці
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 10 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі порею
  • 5 г масла вершкового
  • жиру свійської птиці або маргарину столового
  • зелені
  • для локшини: 35 г борошна
  • 1 яйце
  • 7 г води
  • солі
Оброблені потрухи свійської птиці, крім печінки, зварити; печінку зварити окремо. Для ароматизації бульйону додати пучок зелені («букет»),Моркву, петрушку, цибулю ріпчасту нарізати соломкою і спасерувати на жирі. У проціджений киплячий бульйон, отриманий після варіння потрухів, покласти овочі, локшину і варити до готовності при слабкому кипении.При подачі покласти в тарілку прогріті в бульйоні потрухи (шлунок, нарізаний скибочками, печінку - шматочками, крильця і шийку, нарубані на шматочки), налити суп і посипати зеленью.Так само можна приготувати суп з вермішеллю.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 285 | Теги: птиці, печінку
Всього коментарів: 0
avatar