Рецепт приготування «заступника з курчам»
Інгредієнти:
  • 1 курча
  • 2 склянки зеленої квасолі
  • 4 цибулини - можна використовувати зелену цибулю
  • 2 моркви
  • 1 петрушка
  • 0
  • 5 селери
  • 4 ст. ложки сметани
  • 1 яйце
  • 1-1
  • 5 лимона сік і м'якоть без кісточок
  • по 1 ст. ложці зелені кропу і петрушки
  • 0
  • 5 ч. ложки червоного меленого перцю.
Приготувати бульйон з курчат, опустити в нього овочі, квасолю, моркву, петрушку, цибулю, селеру, проварити 15-20 хвилин на середньому вогні, додати лимонний сік, посолити, довести до кипіння, зняти з вогню. Ретельно збити яйце зі сметаною в піну, влити порціями ще не захололий суп і добре вимішати, не даючи заваритися білку. Заправити прянощами.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 231 | Теги: яйце, цибулю
Всього коментарів: 0
avatar