Рецепт приготування «трійка»
Інгредієнти:
  • Квасоля 250 г
  • пшениця 125 г
  • томатний соус 200 г
  • 1-2 великі цибулини
  • солодкий перець великий 1 шт.
  • борошно 4 ст. ложки.
Квасоля майже розварити, пшеницю гарненько прожарити на сковорідці (варіант: відварити, потім прожарити). Цибулю порізати тонкими півкільцями, обсмажити на олії до золотистого кольору, додати дрібно порізаний перець, дати підрум'янитися. Залити томатом, тушкувати 10 хв, влити склянку окропу, посолити і додати всі спеції - трохи більше, ніж за смаком, закласти квасолю і пшеницю. Гасити, не накриваючи, майже до повного випаровування води, посипати борошном, ретельно перемішати і поставити в розігріту духовку на середній вогонь на 20 хв. Подавати з запалі з жару до темного пиву.Фасоль (обов'язково чорну), не замачівая, варити до кондиції, просто періодично доливаючи холодну воду. У підсумку воду просто випарити, нічого не зливати. Пшеницю смажити, постійно помішуючи, - легко пригорає. Чим гостріше, тим смачніше!
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 253 | Теги: майже, пшеницю
Всього коментарів: 0
avatar