Рецепт приготування «суп з курячих потрухів з картоплею»
Інгредієнти:
  • 95 г курячих потрухів
  • 100 г картоплі
  • 20 г моркви
  • 5 г петрушки
  • 20 г цибулі ріпчастої
  • 10 г цибулі зеленої
  • 30 г пшона
  • 10 г сала свинячого
  • топленого або курячого жиру
  • перцю гіркого
  • духмяного перцю
  • лаврового листа
Підготовлені курячі потрухи зварити до готовності. Бульйон процідити, покласти в нього промите пшоно, нарізану великими кубиками картоплю, пасерованих на свинячому салі цибулю і овочі і варити суп до готовності. За 10 хвилин до закінчення варіння в суп покласти спеції (перець гіркий і запашний, лавровий лист і посолити)
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 290 | Теги: цибулі, перцю
Всього коментарів: 0
avatar