Рецепт приготування «пшоняні галушки»
Інгредієнти:
  • 50 г пшона
  • 100 г молока
  • 10 г цукру
  • 40 г яйця
  • 30 г сметани
  • 10 г борошна
  • 15 г масла вершкового або 40 г сметани
Зварити з пшона в'язку кашу молочну з додаванням цукру за рецептом «Пшоняна каша з молоком» і дати їй охолонути до 60-70°. Після цього додати яйця, сметану і пшеничне борошно, все добре перемешать.Полученную масу обробити на галушки;зварити пшоняні галушки в підсоленому окропі. При подачі полити пшоняні клепки маслом або сметаною.
Категорія: Другі страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 309 | Теги: Яйця, цукру
Всього коментарів: 0
avatar