Рецепт приготування «салат "тьотя маша"»
Інгредієнти:
  • Качан білокачанної капусти
  • 2-3 буряка
  • 3 морквини
  • 5-6 яблук
  • пензлик винограду
  • часник 5-6 великих зубків
  • рослинне масло (1 склянка)
  • оцет (9%
  • півсклянки)
  • цукор (півсклянки)
  • сіль(2 їдальні ложки).
Всі овочі та яблука у свіжому вигляді порубати, перемішати з цукром і сіллю, заправити олією і оцтом, додати виноград і перемішати ще раз. Охолодити. Їсти можна відразу, але красивим і ще більш смачним салат стане на 3-й день, коли всі просочиться буряковим соком. Зберігається довго, стає від зберігання тільки смачніше.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (07.11.2014)
Переглядів: 261 | Теги: перемішати, альбомы бесплатно
Всього коментарів: 0
avatar