Рецепт приготування «крем вершковий з бісквітом і родзинками»
Інгредієнти:
50 г вершків
15 г цукру
20 г молока
9 г яйця
2 г желатину
1 г ванілі паличку
10 г готового бісквіта
10 г родзинок; для сиропу: 10 г цукру
5 г вина
15 г води
Ізюм перебрати, промити теплою водою, покласти в посуд, залити гарячою водою і кип'ятити протягом 5 хвилин, а потім відкинути на сито і обсушить.Готовый бісквіт нарізати дрібними кубиками.Подготовленные продукти з'єднати з «Крем ванільний (вершковий)», покласти дрібно нарізану, розтерту з цукром ваніль, розмішати, розлити у формочки і охладить.Это виріб можна приготувати й іншим способом: нарізати бісквіт тонкими скибочками, укласти їх на дно формочки і залити кремом, змішаним з изюмом.Перед подачею крем обережно вийняти з формочок і полити сиропом з вином.