Рецепт приготування «крем вершковий з бісквітом і родзинками»
Інгредієнти:
  • 50 г вершків
  • 15 г цукру
  • 20 г молока
  • 9 г яйця
  • 2 г желатину
  • 1 г ванілі паличку
  • 10 г готового бісквіта
  • 10 г родзинок; для сиропу: 10 г цукру
  • 5 г вина
  • 15 г води
Ізюм перебрати, промити теплою водою, покласти в посуд, залити гарячою водою і кип'ятити протягом 5 хвилин, а потім відкинути на сито і обсушить.Готовый бісквіт нарізати дрібними кубиками.Подготовленные продукти з'єднати з «Крем ванільний (вершковий)», покласти дрібно нарізану, розтерту з цукром ваніль, розмішати, розлити у формочки і охладить.Это виріб можна приготувати й іншим способом: нарізати бісквіт тонкими скибочками, укласти їх на дно формочки і залити кремом, змішаним з изюмом.Перед подачею крем обережно вийняти з формочок і полити сиропом з вином.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 167 | Теги: водою, цукру
Всього коментарів: 0
avatar