Рецепт приготування «суп з гливи з локшиною»
Інгредієнти:
  • На 200 г свіжих грибів по одній цибулині
  • кореню петрушки і моркви
  • 1 л води або курячого бульйону
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 60-80 г локшини
  • подрібнена зелень петрушки
  • сіль за смаком.
Нарізані кружальцями цибулю, петрушку і моркву відварити у воді або бульйоні. Коли овочі майже готові, покласти нарізані невеликими шматочками гриби і варити на слабкому вогні 10-15 хв. Потім додати окремо зварену локшину, посолити, а перед подачею заправити зеленню петрушки.
Категорія: Перші страви | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 198
Всього коментарів: 0
avatar