Рецепт приготування «крем з кислого молока»
Інгредієнти:
  • 1/2 л. кислого молока
  • 1 склянку сметани
  • 2/3 склянки цукру
  • 1 чайна ложка желатину
  • цедра 1 апельсина.
Кисле молоко і сметану добре перемішати, всипати цукор, апельсинную цедру, розчинений в 1/2 склянки води желатин. Суміш поставити в миску з льодом і збивати до загустіння. Розкласти в скляні вазочки, зверху покласти по тоненькій кружечку апельсина, очищеного від шкіри і насіння, посипати цукровою пудрою і поставити в холодильник на 2 години.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 219 | Теги: Апельсина, Кислого
Всього коментарів: 0
avatar