Замочити желатин в молоці. Змішати мюслі і йогурт. Розпустити желатин і, постійно помішуючи, ввести його в йогуртову суміш. Одну третину суміші вилити в красивий великий келих або невелику салатницю. Хвилин на 10 поставити в морозилку. Трохи застиглу поверхню крему посипати половиною горіхів і шоколаду. Вилити другу третину крему і знову поставити в морозилку. Так само вчинити і з половиною шоколаду та горіхів і залити останньої третини крему. Поставити в холодильник на пару часов.Сервировать можна в 2 видах. Прямо у формі-посуді, прикрасивши зверху половинками горіхів. Або помістити на кілька секунд у гарячу воду і перекинути крем на блюдо. Тут вже можна фігурно полити його шоколадним соусом і також прикрасити половинками горіхів.