Рецепт приготування «крем кавовий»
Інгредієнти:
  • 50 г вершків
  • 15 г цукру
  • 20 г молока
  • 9 г яйця
  • 2 г желатину
  • 1 г ваніліну або ванілі 1 паличку
  • 5 г кави меленої
Збиті вершки з'єднайте з яєчно-молочною сумішшю, яку приготувати наступним чином. Яєчні жовтки ретельно розтерти з цукром. В молоко додати міцний натуральна кава, нагрітий до кипіння, процідити і потім, помішуючи дерев'яною веселкою, влити в розтерті з цукром желтки.В надалі приготувати яєчно-молочну суміш і крем так само, як при виготовленні «Крем ванільний (вершковий)».
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 158 | Теги: приготувати, цукром
Всього коментарів: 0
avatar