Рецепт приготування «крем суничний»
Інгредієнти:
  • 12 г суниці садової
  • 40 г вершків
  • 15 г цукру
  • 20 г молока
  • 9 г яйця
  • 2 г желатину; для сиропу: 5 г вина
  • 10 г цукру
  • 15 г води
Суницю перебрати, промити холодною водою, а потім протерти через волосяне сито. Отримане пюре покласти у фарфоровий або фаянсовий посуд і поставити на холод.Взбитые вершки з'єднати з протертою суницею, добре розмішати, після чого при безперервному помішуванні влити охолоджену яєчно-молочну суміш з желатином, швидко розлити крем у форму і помістити в холодильний шкаф.При подачі крем полити ягідним сиропом.Для приготування сиропу підготовлені ягоди протерти, ввести в гарячий цукровий сироп і охладить.Крем з інших свіжих ягід (малини або смородини) готують таким же чином.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 187 | Теги: сиропу, тайны истории
Всього коментарів: 0
avatar