Рецепт приготування «бабка (шарлот) зі збитих вершків»
Інгредієнти:
  • 50 г вершків
  • 15 г цукру
  • 20 г молока
  • 9 г яйця
  • 3 г желатину
  • 1 г ванілі палички
  • 20 г готового бісквіта
  • 40 г яблук
  • 20 г абрикосів
  • черешні або вишні;для пюре: 20 г малини
  • 20 г цукру
  • 15 г води
спеціальну форму налити невелику кількість прозорого фруктового желе і дати йому застигнути тонким шаром. Готовий бісквіт нарізати брусочками, довжина яких повинна відповідати висоті формы.Кусочки бісквіта акуратно укласти по стінках форми, середину заповнити ванільним (вершковим) кремом і охладить.Перед подачею форму занурити на кілька секунд у теплу воду, викласти бабку на вазочку і оформити фруктами, які полити невеликою кількістю ягідного пюре.Оставшееся пюре подати окремо.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 141 | Теги: fantomes electriques, бісквіта
Всього коментарів: 0
avatar