Рецепт приготування «бабка (шарлот) зі збитих вершків»
Інгредієнти:
50 г вершків
15 г цукру
20 г молока
9 г яйця
3 г желатину
1 г ванілі палички
20 г готового бісквіта
40 г яблук
20 г абрикосів
черешні або вишні;для пюре: 20 г малини
20 г цукру
15 г води
спеціальну форму налити невелику кількість прозорого фруктового желе і дати йому застигнути тонким шаром. Готовий бісквіт нарізати брусочками, довжина яких повинна відповідати висоті формы.Кусочки бісквіта акуратно укласти по стінках форми, середину заповнити ванільним (вершковим) кремом і охладить.Перед подачею форму занурити на кілька секунд у теплу воду, викласти бабку на вазочку і оформити фруктами, які полити невеликою кількістю ягідного пюре.Оставшееся пюре подати окремо.