Рецепт приготування «крем ванільний (вершковий)»
Інгредієнти:
  • 50 г вершків
  • 15 г цукру
  • 20 г молока
  • 15 г яйця
  • 2 г желатину
  • 1 г ваніліну або палички ванілі; для сиропу: 5 г вина
  • 10 г цукру
  • 15 г води
Желатин замочити в холодній воді. Вершки процідити, охолодити і збити. Для приготування яєчно-молочної суміші яйця відбити у сотейник або каструлю, ретельно розтерти з цукром, а потім з'єднати з кип'яченим молоком і, безперервно помішуючи, нагріти суміш до 70-80°. Замочений желатин віджати, ввести в підготовлену суміш, дати повністю розчинитися, після чого додати ванілін або дрібно нарізану і добре розтерту з цукром ваніль, ретельно розмішати, процідити і охолодити суміш до 25-30°.Взбитые вершки з'єднайте з яєчно-молочною сумішшю, розлити крем у форми і охолодити. При подачі полити сиропом з вином.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: Яйця, суміш
Всього коментарів: 0
avatar