1 г ваніліну або палички ванілі; для сиропу: 5 г вина
10 г цукру
15 г води
Желатин замочити в холодній воді. Вершки процідити, охолодити і збити. Для приготування яєчно-молочної суміші яйця відбити у сотейник або каструлю, ретельно розтерти з цукром, а потім з'єднати з кип'яченим молоком і, безперервно помішуючи, нагріти суміш до 70-80°. Замочений желатин віджати, ввести в підготовлену суміш, дати повністю розчинитися, після чого додати ванілін або дрібно нарізану і добре розтерту з цукром ваніль, ретельно розмішати, процідити і охолодити суміш до 25-30°.Взбитые вершки з'єднайте з яєчно-молочною сумішшю, розлити крем у форми і охолодити. При подачі полити сиропом з вином.