Рецепт приготування «тортик «мрія»»
Інгредієнти:
  • 3 яйця
  • 200 г вершкового масла
  • 100-150 г цукор для тіста і 150 г цукру для білкової прошарку
  • 2 склянки борошна
  • 3-4 яблука
  • сіль
  • сода.
Жовтки відокремити від білків і розтерти з маслом і цукром, додати соду і сіль. Поступово додати борошно і замісити тісто. Одну третину тіста прибрати в морозильну камеру. Збити білки з половиною склянки цукру в густу піну. У сковороду або форму для запікання викласти тісто, обережно розминаючи його руками за формою; яблука натерти на тертці, покласти на тісто, залити білковою масою і на самий верх виробу натерти тісто , яке було заморожено в морозилці. Випікати 35-40 хвилин при температурі 180оС.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 174
Всього коментарів: 0
avatar