Рецепт приготування «різнокольорове желе»
Інгредієнти:
  • 1 стакан журавлинного соку або червоної смородини
  • 1 склянка гарбузового або мандаринового соку
  • 25 г желатину (1 пакетик)
  • 1 склянку цукру.
Половину желатину залити червоним соком, іншу половину - жовтим соком і дати набрякнути. Потім прогріти кожну рідина окремо, додаючи по півсклянки цукру, до розчинення желатина.Наполнить желе форми і дати застигнути в холодильнике.Чтобы желе добре вынималось з форми, опустіть її в теплу воду, або злегка змочіть форму перед заповненням.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 229 | Теги: желатину, цукру
Всього коментарів: 0
avatar