Рецепт приготування «вишуканий десерт «желе»»
Інгредієнти:
  • Горіхи мелені будь-1 склянку
  • фрукти (груші
  • яблука
  • персики
  • банани
  • ананас
  • апельсини) дрібно нарізані 1 склянку
  • ягоди будь-200 г
  • збиті вершки 50 г
  • тертий шоколад 50 г
  • пакетик - напівфабрикат желе.
На дно форми шарами викласти горіхи, фрукти, ягоди і залити желе. Поставити в холодильник. Коли желе застигне, викласти страву на тарілку і прикрасити збитими вершками і тертим шоколадом.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 156 | Теги: желе, Фрукти
Всього коментарів: 0
avatar