У категорії матеріалів: 169
Показано матеріалів: 141-150
Сторінки: « 1 2 ... 13 14 15 16 17 »

Інгредієнти: 40 г морозиво вершкового 40 г вершкового зі свіжими ягодами 40 г шоколадного 20 г фруктів консервованих 15 г сиропу від фруктів Два-три сорти морозива покласти у вигляді кульок або груш в вазочку. На морозиво покласти консервовані фрукти, нарізані скибочками або ягоди і полити сиропом. ...
Десерти | Переглядів: 219 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 100 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру 55 г яйця (білки) 45 г цукрової пудри 50 г готового бісквіта 50 г фруктів На металеве блюдо покласти скибочки випеченого бісквіта, а на них консервовані яблука або груші, нарізані тонкими пластинками. Поверх фруктів покласти добре заморожене вершкове морозиво у...
Десерти | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 120 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру 20 г молока 6 г яйця (жовтків) 6 г цукру 5 г коньяку 1 г мускатного горіха При подачі 3 кульки морозива покласти у вазу і зверху полити охолодженим коньячним соусом.Для приготування соусу збити яйця (жовтки), додати мускатний горіх, цукор...
Десерти | Переглядів: 182 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 3 яєчних жовтка 1 1/2 склянки цукру 2 склянки молока 1 склянка збитих вершків ванілін за смаком. Жовтки розтерти з цукром, додати молоко і ванілін, перемішати і нагрівати на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не загусне. Отриману масу остудити і помістити в мороженицю на 30 хвилин,...
Десерти | Переглядів: 189 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 20 г суниці 30 г цукру 1 г желатину 1 г кислоти лимонної 1 г есенції 52 г води Свіжі ягоди (суниці, малину, ожину, чорну смородину, вишню, сливу або журавлину) перебрати, очистити від сміття, промити в кип'яченій холодній воді, протерти через часте сито або на протирочной машині. В...
Десерти | Переглядів: 207 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 лимона 1 л кислого молока 500 г цукрової пудри Лимони вимити холодною водою і обсушити. Ножем зняти з лимонів цедру, а з решти м'якоті вичавити сік. Цедру подрібнити на дрібній тертці.
Десерти | Переглядів: 235 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 2 яйця 25 ст.ложки цукру для морозива 2 ст. ложки кофейнойэссенции 05 склянки жирних вершків. Жовтки відокремити від білків. Збити білки до густої піни, добавляясахар для морозива і постійно збиваючи.
Десерти | Переглядів: 181 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 30 г хліба бородінського 100 г вершкового пломбіру з цукатами або фруктами 40 г вершків 50 г фруктів; для сиропу: 5 г лікеру або 25 г вина 10 г води 10 г цукру. бородинський хліб Нарізати рівними прямокутними шматочками, промочити його сиропом з лікером або вином і укласти...
Десерти | Переглядів: 226 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 85 г вершкового пломбіру 15 г суниці або малини або вишні абрикосів Стиглі ягоди перебрати, промити, звільнити від кісточок, залити гарячим 50%-ним цукровим сиропом. Через 3 години ягоди нарізати на дрібні шматочки і ввести в яєчно-вершкову суміш, заморожену до консистенції густої сметани. Суміш добре розмішати. Ягоди можна вводити...
Десерти | Переглядів: 169 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

Інгредієнти: 075 л молока 150 г шоколаду 100 г цукру 30 г желатину 003 г ваніліну Шоколад натерти на крупній тертці і розчинити його разом з цукром в гарячому молоці, додати ванільний цукор, ввести розчинений желатин, довести до кипіння. Потім розлити у креманки і охолодити. ...
Десерти | Переглядів: 194 | Додав: nataliycom | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)