100 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру
55 г яйця (білки)
45 г цукрової пудри
50 г готового бісквіта
50 г фруктів
На металеве блюдо покласти скибочки випеченого бісквіта, а на них консервовані яблука або груші, нарізані тонкими пластинками. Поверх фруктів покласти добре заморожене вершкове морозиво у вигляді овальних паличок або брусочків. Потім на морозиво викласти тонкий шар фруктів, а на них-скибочки бисквита.Поверхность і боки підготовленого морозива з бісквітом і фруктами покрити збитими білками, користуючись для цього кондитерським мешком.Подготовленное блюдо швидко запекти (l,5-2 хвилини) у жаровій шафі при температурі не менше 260°, щоб яєчні білки швидко підрум'янилися. Готову страву посипати цукровою пудрою і негайно подать.При подачі можна налити навколо морозива коньяк або спирт і запалити його.