Рецепт приготування «морозиво "сюрприз"»
Інгредієнти:
  • 100 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру
  • 55 г яйця (білки)
  • 45 г цукрової пудри
  • 50 г готового бісквіта
  • 50 г фруктів
На металеве блюдо покласти скибочки випеченого бісквіта, а на них консервовані яблука або груші, нарізані тонкими пластинками. Поверх фруктів покласти добре заморожене вершкове морозиво у вигляді овальних паличок або брусочків. Потім на морозиво викласти тонкий шар фруктів, а на них-скибочки бисквита.Поверхность і боки підготовленого морозива з бісквітом і фруктами покрити збитими білками, користуючись для цього кондитерським мешком.Подготовленное блюдо швидко запекти (l,5-2 хвилини) у жаровій шафі при температурі не менше 260°, щоб яєчні білки швидко підрум'янилися. Готову страву посипати цукровою пудрою і негайно подать.При подачі можна налити навколо морозива коньяк або спирт і запалити його.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 195 | Теги: фруктів, морозиво
Всього коментарів: 0
avatar