Рецепт приготування «кукурудза , тушкована з помідорами»
Інгредієнти:
150 г кукурудзи
100 г помідор
25 г цибулі
15 г масла вершкового
зелені
Свіжі помідори обшпарити в окропі, зняти шкірку, розрізати навпіл упоперек осі, вичавити насіння, потім розрізати кожну половинку по радіусах на 6-8 частин. Ріпчасту лук або цибулю-порей дрібно нарізати, спасерувати з маслом, додати до нього помідори і, помішуючи, тушкувати приблизно 10-15 хвилин. Одночасно прогріти консервовану кукурудзу в банку, злити рідину через друшляк, змішати кукурудзу з помідорами і тушкувати все разом ще 3-5 минут.Подать кукурудзу на тарілці, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропом.