Рецепт приготування «морозиво вершкове»
Інгредієнти:
  • 3 яєчних жовтка
  • 1 1/2 склянки цукру
  • 2 склянки молока
  • 1 склянка збитих вершків
  • ванілін за смаком.
Жовтки розтерти з цукром, додати молоко і ванілін, перемішати і нагрівати на слабкому вогні до тих пір, поки суміш не загусне. Отриману масу остудити і помістити в мороженицю на 30 хвилин, потім змішати з 1/2 склянки збитих вершків і знову помістити в мороженицю. Через 30 хвилин додати вершки, перемішати і остаточно заморозити
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 190 | Теги: помістити, 1/2
Всього коментарів: 0
avatar