Рецепт приготування «салат з квашеною капустою»
Інгредієнти:
  • 400 г квашеної капусти
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 2 яблука
  • 1 апельсин
  • 4 кружечки ананаса
  • 100 г родзинок без кісточок
  • 2 лимона
  • 4 столові ложки ананасового соку
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столові ложки рубаної петрушки.
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці, у яблук видалити серцевину з насінням і також натерти їх на тертці. Апельсин очистити, відокремити м'якоть. Ананас розрізати на дрібні шматочки. Потім добре все перемішати. Додати родзинки. Вичавити лимонний сік, заправити їм і ананасовим соком салат, додати цукор. Ще раз все перемішати. Поставити салат на 1 годину в холодильник. Дрібно нарізати петрушку, посипати нею салат.
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 202
Всього коментарів: 0
avatar