Рецепт приготування «салат з квашеною капустою»
Інгредієнти: - 400 г квашеної капусти
- 2 цибулини
- 2 моркви
- 2 яблука
- 1 апельсин
- 4 кружечки ананаса
- 100 г родзинок без кісточок
- 2 лимона
- 4 столові ложки ананасового соку
- 2 столові ложки цукру
- 1 столові ложки рубаної петрушки.
Цибулю очистити, дрібно нарізати. Моркву натерти на тертці, у яблук видалити серцевину з насінням і також натерти їх на тертці. Апельсин очистити, відокремити м'якоть. Ананас розрізати на дрібні шматочки. Потім добре все перемішати. Додати родзинки. Вичавити лимонний сік, заправити їм і ананасовим соком салат, додати цукор. Ще раз все перемішати. Поставити салат на 1 годину в холодильник. Дрібно нарізати петрушку, посипати нею салат.
|
Категорія: Салати і закуски | Додав: nataliycom (08.11.2014) |
Переглядів: 202
|