Рецепт приготування «бабка з морозивом»
Інгредієнти:
  • 30 г хліба бородінського
  • 100 г вершкового пломбіру з цукатами або фруктами
  • 40 г вершків
  • 50 г фруктів; для сиропу: 5 г лікеру або 25 г вина
  • 10 г води
  • 10 г цукру.
бородинський хліб Нарізати рівними прямокутними шматочками, промочити його сиропом з лікером або вином і укласти по стінках пломбирной форми на одну порцію так, щоб один край скибочки заходив за інший. Дно форми також викласти скибочками хліба. Приготувати пломбір вершковий з дукатами або фруктами, наповнити їм форму з хлібом, ретельно закрити кришкою (краю кришки промазати маслом) і заморозити. Заморожену бабку покласти на блюдо і прикрасити її збитими вершками і фруктами.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 227 | Теги: хліба, фруктами
Всього коментарів: 0
avatar