Рецепт приготування «морозиво "коньячний аромат"»
Інгредієнти:
  • 120 г морозиво вершкового масла або вершкового пломбіру
  • 20 г молока
  • 6 г яйця (жовтків)
  • 6 г цукру
  • 5 г коньяку
  • 1 г мускатного горіха
При подачі 3 кульки морозива покласти у вазу і зверху полити охолодженим коньячним соусом.Для приготування соусу збити яйця (жовтки), додати мускатний горіх, цукор і все ретельно розмішати, потім розвести гарячим молоком і, безперервно помішуючи дерев'яною веселкою, проварити до консистенції вершкового морозива, після чого охолодити. В соус влити коньяк.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 183 | Теги: морозива, вершкового
Всього коментарів: 0
avatar