Головна сторінка
Список рецептів
Зв'язок з адміністрацією
Реєстрація
|
Вхід
Кухар-ЮА
Кухар-ЮА
Головна
»
Статті
»
Десерти
Рецепт приготування «морозиво кавове»
Інгредієнти:
8 яєчних жовтків
300 г цукрової пудри
1 склянка міцної кави
3 склянки вершків.
Яєчні жовтки розтерти з цукровою пудрою, помішуючи, поступово влити каву і киплячі вершки. Отриману суміш довести до кипіння, остудити, процідити і помістити в мороженицю.
Категорія:
Десерти
|
Додав:
nataliycom
(13.11.2014)
Переглядів:
241
|
Теги:
каву
,
влити
Всього коментарів:
0
Увійдіть:
Відправити