З борошна, масла і 2 столових ложок цукру замісити пісочне тісто, головне не місити занадто довго, а то тісто стане грубим і жорстким. Охолодити протягом 60 хв. Розкачати тонким шаром на папері для випічки, вирізати велике сердечко, покласти на деко. Змішати жовток з апельсиновим соком і марципановою масою. З половини суміші зробити бортики у сердечка з допомогою кондитерського мішечка, іншою половиною намазати середину. Білок збити з 3 ложками цукру в тугу піну. Збитий білок нанести уздовж внутрішньої сторони бортів, попередньо змінивши насадку у мішечка. Середину викласти свіжими ягодами полуниці, або замінити їх варенням. Запекти в духовці на нижньому рівні при 175о протягом 25 хвилин. Якщо Ви скористалися свіжими ягодами, то, після випікання змастити ягоди червоним фруктовим желе.