Рецепт приготування «солодке серце»
Інгредієнти:
  • 200 р борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 5 столових ложок цукру
  • 1 яйце
  • 1.5 столової ложки апельсинового соку
  • 200 г марципанової маси
  • ягоди полуниці.
З борошна, масла і 2 столових ложок цукру замісити пісочне тісто, головне не місити занадто довго, а то тісто стане грубим і жорстким. Охолодити протягом 60 хв. Розкачати тонким шаром на папері для випічки, вирізати велике сердечко, покласти на деко. Змішати жовток з апельсиновим соком і марципановою масою. З половини суміші зробити бортики у сердечка з допомогою кондитерського мішечка, іншою половиною намазати середину. Білок збити з 3 ложками цукру в тугу піну. Збитий білок нанести уздовж внутрішньої сторони бортів, попередньо змінивши насадку у мішечка. Середину викласти свіжими ягодами полуниці, або замінити їх варенням. Запекти в духовці на нижньому рівні при 175о протягом 25 хвилин. Якщо Ви скористалися свіжими ягодами, то, після випікання змастити ягоди червоним фруктовим желе.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 209 | Теги: полуниці, цукру
Всього коментарів: 0
avatar