Змішати йогурт з рожевою водою і мигдальним маслом. Поступово додати соду і крохмаль. Отриману масу розмішати до однорідного стану, потім додати півсклянки води. Прокип'ятити 2 склянки води з цукром протягом 5 хвилин до повного розчинення цукру. Додати мед і кип'ятити ще 4-5 хвилин. Сироп повинен продовжувати залишатися гарячим. Розтопити на сковороді жир так, щоб він заповнив сковороду на глибину 3 див. Нагрівайте до тих пір, поки жир не почне трохи диміти. Вилити на сковороду 1/3 склянки тіста і обсмажити з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Викласти корж на домашнє кухонне рушник для того, щоб вбрався зайвий жир, потім вмочити її в сироп і покласти сушитися на металеву решітку. Зберігати у щільно закритому пакеті.