Рецепт приготування «арабські солодощі»
Інгредієнти:
  • 1/2 склянки натурального йогурту
  • 3 склянки цукрового піску
  • 1 столова ложка мигдалевого масла
  • 3-4 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка рожевої води
  • жир для фритюру
  • 2 склянки кукурудзяного крохмалю
  • 1 чайна ложка соди
Змішати йогурт з рожевою водою і мигдальним маслом. Поступово додати соду і крохмаль. Отриману масу розмішати до однорідного стану, потім додати півсклянки води. Прокип'ятити 2 склянки води з цукром протягом 5 хвилин до повного розчинення цукру. Додати мед і кип'ятити ще 4-5 хвилин. Сироп повинен продовжувати залишатися гарячим. Розтопити на сковороді жир так, щоб він заповнив сковороду на глибину 3 див. Нагрівайте до тих пір, поки жир не почне трохи диміти. Вилити на сковороду 1/3 склянки тіста і обсмажити з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Викласти корж на домашнє кухонне рушник для того, щоб вбрався зайвий жир, потім вмочити її в сироп і покласти сушитися на металеву решітку. Зберігати у щільно закритому пакеті.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 235 | Теги: облака, води
Всього коментарів: 0
avatar