Рецепт приготування «гарбуз в пісочному тісті.»
Інгредієнти:
  • 1 кг гарбуза
  • 100 г цукру
  • 2 яйця
  • жир
  • мускатний горіх
  • цедра лимона
  • кориця
  • 400 г пісочного тіста.
Очищені шматки гарбуза покласти на змащене жиром деко і запекти в духовці до готовності. Протерти гарбуз через сито, додати цукор, яєчні жовтки, прянощі. Все перемішати, ввести збиті в густу піну білки. Пісочне тісто розкачати в круглий пласт, обкласти їм форму зсередини і випекти його в гарячій духовці протягом 10 хв. Вийняти з духовки, середину заповнити підготовленої гарбузової масою і запекти до готовности.Запеченную таким чином гарбуз можна подавати гарячою або холодною з молоком, кава або фруктовим соусом.
Категорія: Піца і випічка | Додав: nataliycom (08.11.2014)
Переглядів: 177 | Теги: духовці, гарбуз
Всього коментарів: 0
avatar