Рецепт приготування «збиті вершки з вином і цукром»
Інгредієнти:
  • 1 великий лимон
  • 0
  • 5 склянки солодкого хересу
  • 2 столові ложки бренді
  • 3 столові ложки цукрового піску
  • 1
  • 5 склянки жирних вершків
  • часточки лимона для прикраси.
Ретельно подрібнити кірку лимона і видавити сік з лимона, змішати з хересом, бренді і цукром. Розмішувати до тих пір, поки цукор не розчиниться. Влити цю суміш в вершки і збивати до тих пір, поки не вийде піна. Розлити по окремих склянках і залишити в холодильнику до подачі на стіл. Кожен стакан прикрасити скибочкою свіжого лимона. Цю страву можна готувати заздалегідь, оскільки воно може довго зберігатися.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 221 | Теги: лимона, бренді
Всього коментарів: 0
avatar