Яблука очистити від шкірки, нарізати дрібними кубиками і пересипати цукром. Пшеничний хліб без кірки розрізати на прямокутні скибочки товщиною 0,5 див Розміри скибочок повинні відповідати розміру і форми посуду, в якому запікається бабка. Залишився хліб (приблизно 1/2 норми) нарізати дрібними кубиками і подсушить.Ломтики хліба змочити з одного боку в суміші яєць, молока і цукру, щільно укласти змоченою стороною всередину на дно і стінки змащеній маслом формы.Подсушенные шматочки хліба перемішати з яблуками, додати корицю (в порошку), заповнити цією сумішшю форму, покрити скибочками хліба, після чого запікати в жароч-ном шкафу.После випікання бабку витримувати у формі 10 хвилин, а потім акуратно викласти на блюдо або тарілку і полити абрикосовим соусом.