Рецепт приготування «безятины (безе з журавлиною)»
Інгредієнти:
  • 4 білка
  • 1 ст. цукру
  • журавлина
Приготувати білковий склад, як для звичайного безе (відокремити білок чотирьох яєць від жовтка, білок збивати міксером до освіти пінообразної маси, поступово додаючи один стакан цукрового піску (200 гр), продовжувати збивати суміш до густоти крему). Застелити деко листом кальки (можна звичайним папером, змащеним тонким шаром вершкового масла або маргарину). Кондитерським шприцом (або чайною ложкою) викласти форму безе діаметром 2.5-3 см На кожний виріб зверху, злегка втопивши, покласти добірну, стиглу, промиту і підсушену журавлину. Запікати в духовці при t=180 градусів протягом 15-20 хвилин. Духова шафа залишається закритим до закінчення процесу приготування. Після охолодження духовки безе знімається з кальки і укладається в заздалегідь приготований Вами святковий кришталь. Візьміть одне приготоване Вами безе, підійдіть до дзеркала, покладіть безе в рот, спробуйте і подивіться на вираз свого обличчя. Коментарі зайві. Це не тільки кондитерський виріб, але і дуже приємна, зручна і ненав'язлива закуска до легким сухим, столових та кріплених вин.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 159 | Теги: безе, збивати
Всього коментарів: 0
avatar