Рецепт приготування «московські пончики»
Інгредієнти:
  • 1 кг. борошна
  • 150 р. цукру
  • 70 р. маргарину
  • 500 р. води
  • 20 г. соняшникової олії
  • 200 г. цукрової пудри
  • 2 г меленої кориці
  • 10 г. солі.
Приготувати безопарне тісто слабкої консистенції, сформувати кульки, покласти їх швом вниз на деко, змащене олією, і через 10 хвилин смажити у фритюрі при температурі 160 - 170 протягом 3 - 5 хвилин. Після смаження і стікання жиру обсипати цукровою пудрою, змішаною з корицею
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 215 | Теги: змащене
Всього коментарів: 0
avatar