Рецепт приготування «яблука печені»
Інгредієнти:
  • 140 г яблук
  • 20 г цукру; для сиропу: 20 г цукру
  • 5 г журавлини
  • 15 г води
Яблука вимити в холодній воді і, не прорізаючи наскрізь, видалити з них серцевину і насіння колончатой виїмкою. Підготовлені яблука викласти на деко. В отвори яблук насипати цукор, збризнути водою і запікати в жаровій шафі протягом 15-20 хвилин (залежно від сорту яблук). Покласти печені яблука у креманки, вазочки або на пиріжкові тарілки, полити сиропом і посипати цукровою пудрою.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 168 | Теги: цукру, яблука
Всього коментарів: 0
avatar