Підготовлені яблука очистити від шкірки, покласти в гарячу воду і варити до готовності. Для ароматизації додати у воду лимонну кислоту, цедру лимона і гвоздику.Рис перебрати, ретельно промити в теплій воді, поставити на 5 хвилин в окріп і відкинути на сито. Покласти рис в посуд і варити до готовності в молоці, змішаному з вершковим маслом, цукром і ваніліном. У готову рисову кашу покласти перебраний родзинки, яйця, добре розмішати, закрити посуд кришкою і поставити на 15 - 20 хвилин у жарову шкаф.Перед подачею рис розкласти у кільцеві або круглі форми, а потім викласти на пиріжкові тарілки. Зверху на рис покласти гарячі яблука і полити густим абрикосовим соусом.Для приготування абрикосового соусу курагу перебрати, добре промити в теплій воді, покласти в посуд, залити гарячою водою і зварити. Готову курагу протерти через сито. В отримане пюре додати цукор і кип'ятити кілька хвилин, поки пюре не загусне.