Рецепт приготування «яблучні цукерки з ірану»
Інгредієнти:
  • 2
  • 5 склянки очищених від шкірки і почищених яблук
  • 2/3 склянки цукрового піску
  • 1/3 склянку подрібненого мигдалю
  • 1 чайна ложка тертої лимонної цедри
  • цукрова пудра
  • кориця
Проварити яблука протягом приблизно 30 хвилин до м'якості, остудити, перекласти в блендер і подрібнити до однорідного стану. Перекласти яблучне пюре в невелику каструльку, додати цукор і варити на самому повільному вогні до загусання протягом приблизно 40 хвилин. Зняти загусло пюре з вогню, додати мигдаль, лимонну цедру, корицю і ретельно розмішати. Розкласти отриману масу на змащений маслом деко шаром в 1,5 см і заморозити. Заморожену масу розрізати на шматочки приємної вам форми і посипати цукровою пудрою. Зберігати цукерки в холодильнику, переклавши пергаментом.
Категорія: Десерти | Додав: nataliycom (13.11.2014)
Переглядів: 180 | Теги: fantomes electriques, приблизно
Всього коментарів: 0
avatar