Інгредієнти: 200 г грибів 1 упаковка крабових паличок 200 г болгарського перцю 2 цибулини 1 качан китайської капусти (або салат) зелень 1 чайна ложка гірчиці 1/4 склянки виноградного оцту 1/3 склянки соняшникової олії. Змастити соняшниковою олією сковороду, обсмажити цибулю з грибами, додайте нарізаний перець, обсмажувати до тих пір, поки... |
Інгредієнти: 1 склянку темною або рябий квасолі 2 цибулини 2 чайні ложки томат-пасти або томатного соку лавровий лист сіль цукор чорний перець борошно. Квасоля перебрати, вимити і залити холодною водою. Години через три поставити варити, але без солі. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити в рослинній олії з ложкою борошна, розвести... |
Інгредієнти: 300 г червоної квасолі 5 середніх цибулин цибулі 30 г рослинного масла перець мелений червоний і чорний сіль. На ніч замочити квасоля в каструлі з товстими стінками (мінімум на 12 годин), відварити до м'якості. Відкинути на друшляк (відвар вилити в окрему посуд). ... |
Інгредієнти: Квасоля 250 г пшениця 125 г томатний соус 200 г 1-2 великі цибулини солодкий перець великий 1 шт. борошно 4 ст. ложки. Квасоля майже розварити, пшеницю гарненько прожарити на сковорідці (варіант: відварити, потім прожарити). Цибулю порізати тонкими півкільцями, обсмажити на олії до золотистого кольору, додати дрібно порізаний... |
Інгредієнти: 127 г квасолі 15 г масла вершкового перець сіль. Очищені стручки квасолі, нарізані соломкою, варять у підсоленій воді до готовності, відкидають на друшляк і, не охолоджуючи, перекладають у каструлю. Заправляють вершковим маслом, сіллю і чорним перцем за смаком. ... |
Інгредієнти: Квасоля (можна консервованої) 100-200 гр цибуля 1 шт. червоний солодкий перець 1-2 ч. ложки томат-паста-1 ст. ложка пекучий перець - маленький шматочок. Суху квасолю замочити на ніч. Вранці злити воду, промити, залити чистою водою і поставити варити до м'якості (2-3 години). Консервована вариться швидше - 1,5-2 години. Можна... |
Інгредієнти: 100 г квасолі 2 солодких перцю 2 помідора 1 баклажан 100 г сиру спеції сіль за смаком. Взяти піту для піци, покласти її в спеціальну форму або на деко. На піту покласти квасолю, солодкий перець, томати і баклажани (попередньо дрібно порубані). Піту попередньо змастити олією, трохи томатним... |
Інгредієнти: 1 батон хліба1 банка шпротів 3 зубчики часнику 1 пакет майонезу петрушка. Порізати хліб і обсмажити на сковороді з двох сторін до утворення хрусткої скоринки. Натерти його часником з усіх боків, полити зверху майонезом, покласти шпроти (дві штучки на один хліб), і гілочку петрушки. ... |
Інгредієнти: 1 норвезька сьомга або форель вагою 1.5-3 кг 2-3 лимона 2 ст.ложки меду 4 ст.л. солі. Цілу рибину з головою випатрати, очистити, натерти сіллю з медом зсередини і зовні. Лимони нарізати кільцями по 1 см, трохи потиснути руками і цією сумішшю обкласти рибину зовні і всередині. Загорнути все... |
Інгредієнти: 1500 г тріски або іншої риби 200 г рослинного масла 700 г помідорів 300 г ріпчастої цибулі 250 г моркви 100 г борошна 100 г вершкового масла 300 г рибного бульйону або води 100 г сиру зелень сіль чорний мелений перець. Для португальської кухні характерно використовувати велику кількість... |