Інгредієнти: Філе сьомги - 15 кг чорнослив курага волоські горіхи родзинки все по 200г 1 велика морква і цибулина 200г майонезу. На фольгу або в сковорідку викласти філе, обсмажити цибулю і моркву, перемішати з дрібно нарізаними сухофруктами перемішати з майонезом, викласти отриману суміш на рибу. Поставити в духовку на... |
Інгредієнти: 4 великих шматка філе камбали сіль і перець терта цедраи сік 1 лимона 1 чайна ложка нарізаної петрушки 4тонких скибочки шинки 15 ст. ложки сливочногомасла 1 ст. ложка молока 1 маленька цибулина 1маленькая банку консервованих помідорів трохи уорстерширского соусу спеції. Очистити філе камбали, посолити і поперчити. Покласти на... |
Інгредієнти: 800 г будь-якої риби або 700 г філе 50 г білого батона 1 склянку молока 1-2 цибулини 20 г жиру 20 г манної крупи 1 яйце 30-40 г панірувальних сухарів 075 склянки сметани 60 г жиру для випічки сіль чорний мелений перець. Рибу почистити, видалити хребет і кістки.... |
Інгредієнти: 10 раків 05 л пива 2 склянки води 1 середня морква 1 велика цибулина петрушка кріп 1 лавровий лист сіль. Раків помити, покласти в каструлю, додати нарізані моркву, цибулю, зелень, сіль, залити водою і пивом, поставити на вогонь і варити 10 хв. За 3 хв. до закінчення варіння... |
Інгредієнти: 8 стручків солодкого болгарського перцю 1 консервна банка сардин в маслі 2 склянки відвареного рису 1 лимона 1 варене яйце 4 ст.л. рослинного масла зелень петрушки сіль чорний мелений перець. Перець очистити від насіння, посолити і збризнути лимонним соком зсередини. Витримати деякий час. Рибку подрібнити виделкою, додати рис,... |
Інгредієнти: 0.5 кг морського асорті (мідії креветки тощо) або морської риби 2 моркви 2 цибулини 2 ст.л. майонезу 05 л молока 50 г вершкового масла сік 1 апельсина сіль чорний мелений перець. Моркву потерти на тертці, цибулю дрібно порізати, змішати овочі з морським асорті і викласти в глибоку... |
Інгредієнти: Креветки - 05 кг цибулина 3-5 зубчиків часнику томат-паста 2 ст. ложки (або 5 помідор) лавровий лист сіль перець рослинна рафінована олія(краще оливкова). Креветки відварити в підсоленій воді (3 хв). Нарізати цибулю кубиками і обсмажити до золотистого кольору, додати томат-пасту, змішати і тушкувати 3 хв. Додати креветки (нечищені)... |
Інгредієнти: 1 цибулина 3 картоплини соняшникова олія сіль чорний хліб. Цибулю почистити, натерти на тертці. Картоплю очистити, теж потерти на терочке. В мисочці змішати цибулю і картоплю, посолити. Порізати хліб скибочками. Далі схема така: берете шматочок хліба, намазываете трішки вершкового масла, берете суміш з мисочки і теж намазываете на... |
Інгредієнти: 300 р спагеті 1 кг свіжого чи замороженого шпинату 4 яйця 3 столові ложки вершкового масла 1 столова ложка соняшникової олії щіпка мускатного горіха сіль і перець. Відварити спагеті у великій кількості киплячої підсоленої води до розм'якшення. Злити воду. Додати 1,5 столової ложки вершкового масла і перемішати. Якщо... |
Інгредієнти: Яйця 5 шт. сл. масла 100 г зелень сіль. Зварити яйця круто, гострим ножем розділити яйця навпіл, не знімаючи шкаралупу. Вийняти з половинок жовток і білок, розігріти сковороду, жовток, перемішати з дрібно нарізаною зеленню і отриману масу злегка обсмажити, покласти у формочки-шкарлупки, які залишилися після яєць, викласти на... |