Рецепт приготування «салат з грибами і крабовими паличками»
Інгредієнти:
200 г грибів
1 упаковка крабових паличок
200 г болгарського перцю
2 цибулини
1 качан китайської капусти (або салат)
зелень
1 чайна ложка гірчиці
1/4 склянки виноградного оцту
1/3 склянки соняшникової олії.
Змастити соняшниковою олією сковороду, обсмажити цибулю з грибами, додайте нарізаний перець, обсмажувати до тих пір, поки перець не стане м'яким. Відставити бік. Нарізати китайську капусту і крабові палички. Все змішати. В окремому посуді зробити соус: змішати нарізану зелень, 1/4 чайної ложки солі і чорного перцю, 1/2 чайної ложки цукру, ложку гірчиці, соняшникову олію і оцет. Цим соусом полити салат, все перемішати. Подавати холодным.Все інградієнти (крім зелені) потрібно різати крупною соломкою, а крабові палички навскоси.